Black Eagle Safety 40.1 low/black-black

€ 139,90
Prijs incl. BTW. excl. verzendkosten
610010
610010
HAIX
De HAIX Black Eagle Safety 40 low black/black is een stabiele en comfortabele werkschoen die uw werkkleding uitstekend completeert, niet alleen als [Beruf]. Deze schoenen zijn geschikt voor het dragen op de werkplaats en bij het werk in de buitenlucht. De lichte werkschoenen in een nieuw sportief design zijn waterdicht, ademingsactief en isoleren uitstekend tegen warmte en kou. Beschermende eigenschappen De schoenen voldoen aan de veiligheidseisen van de DIN EN ISO 20345 categorie S3. De veiligheidsschoenen zijn elektrostatisch afgeleidend. Dat betekent dat de schoenen voldoen aan de eisen van de ESD-norm DIN EN 61340-4-3:2002. De neuskap van uw veiligheidsschoen is niet van staal maar van met glasvezel versterkte kunststof gemaakt. Hierdoor is de werkschoen aanzienlijk lichter, maar nog steeds veilig. Een doortrapbestendige, flexibele en metaalvrije inlegzool voorkomt dat scherpe voorwerpen als spijkers de schoen binnendringen. Functies Met het HAIX Climate System wordt vocht door de pompbeweging bij het lopen naar de ventilatieopeningen in de schacht en de tong geleid zodat u in de schoen een aangenaam klimaat behoudt. Ze zijn metaalvrij en daardoor zeer licht van gewicht. De inlegzool is zeer comfortabel, dempend, vochtabsorberend, antibacterieel en kan worden gewassen op 30°C. De aparte hielkuip zorgt voor een goede demping en afwikkeling. "AIRFLOW"-kanalen. Met drie verschillende inlegzolen kunt u de schoenen nauwkeurig aan uw voet aanpassen. Standaard wordt het artikel verzonden met de rode inlegzool (medium). Andere Vario Fit inlegzolen kunt u hier afzonderlijk bestellen. Dankzij het GORE-TEX® membraan zijn de schoenen waterdicht. Tegelijkertijd zijn de schoenen ademingsactief. De werkschoenen zijn goedgekeurd voor orthopedische aanpassingen zonder dat het veiligheidscertificaat vervalt. Ademingsactief materiaal zorgt ervoor dat u zich ook in de zomer prettig voelt in de HAIX Black Eagle Safety 40 low black/black. De combinatie van materialen voorkomt opwarming in de schoen. Vocht en warmte kunnen naar buiten verdampen. De isolerende werking van het zoolsysteem maakt van deze schoen een echte allrounder. Bovenmateriaal Het bovenmateriaal van textiel en microvezels is licht en luchtdoorlatend. Dat zorgt voor een aangenaam draagcomfort. De snelsluiting zorgt voor een gemakkelijke en drukvrije aanpassing van de schoen aan uw voet. De schoenen zijn leverbaar in de kleuren [Aufzählung Farben]. De teenkap aan de neus van de schoen maakt de schoen uiterst duurzaam. Zool De zool van de schoen heeft een diep profiel. Hierdoor wordt een goede grip op de ondergrond bewerkstelligd, ook op een natte, gladde of met olie besmeurde ondergrond. De rubberzool is zelfreinigend. Dankzij het speciale rubbermengsel is de zool slijtvast. Zo heeft u lang plezier van uw schoenen.

Black Eagle Safety 40.1 low/black-black

(1)

S3 veiligheidsschoenen voor handel en industrie

InStock
€ 139,90 *
Duurzaam waterdicht

Prijs incl. BTW. excl. verzendkosten

€ 139,90

Prijs incl. BTW. excl. verzendkosten

Art.: 610010

Jouw voordelen op een rij

 • Deze ademingsactieve schoen laat uw voet uitwasemen.
 • Snelsluiting blijft goed vastzitten
 • Uitstekende kou- en warmte-isolatie van de zolen.
 • Goede geleiding van de voet met demping.
 • Metaalvrij

Productbeschrijving

De HAIX Black Eagle Safety 40 low black/black is een stabiele en comfortabele werkschoen die uw werkkleding uitstekend completeert, niet alleen als [Beruf]. Deze schoenen zijn geschikt voor het dragen op de werkplaats en bij het werk in de buitenlucht. De lichte werkschoenen in een nieuw sportief design zijn waterdicht, ademingsactief en isoleren uitstekend tegen warmte en kou.

Beschermende eigenschappen

 • De schoenen voldoen aan de veiligheidseisen van de DIN EN ISO 20345 categorie S3.
 • De veiligheidsschoenen zijn elektrostatisch afgeleidend. Dat betekent dat de schoenen voldoen aan de eisen van de ESD-norm DIN EN 61340-4-3:2002.
 • De neuskap van uw veiligheidsschoen is niet van staal maar van met glasvezel versterkte kunststof gemaakt. Hierdoor is de werkschoen aanzienlijk lichter, maar nog steeds veilig.
 • Een doortrapbestendige, flexibele en metaalvrije inlegzool voorkomt dat scherpe voorwerpen als spijkers de schoen binnendringen.

Functies

 • Met het HAIX Climate System wordt vocht door de pompbeweging bij het lopen naar de ventilatieopeningen in de schacht en de tong geleid zodat u in de schoen een aangenaam klimaat behoudt.
 • Ze zijn metaalvrij en daardoor zeer licht van gewicht.
 • De inlegzool is zeer comfortabel, dempend, vochtabsorberend, antibacterieel en kan worden gewassen op 30°C. De aparte hielkuip zorgt voor een goede demping en afwikkeling. "AIRFLOW"-kanalen.
 • Met drie verschillende inlegzolen kunt u de schoenen nauwkeurig aan uw voet aanpassen. Standaard wordt het artikel verzonden met de rode inlegzool (medium). Andere Vario Fit inlegzolen kunt u hier afzonderlijk bestellen.
 • Dankzij het GORE-TEX® membraan zijn de schoenen waterdicht. Tegelijkertijd zijn de schoenen ademingsactief.
 • De werkschoenen zijn goedgekeurd voor orthopedische aanpassingen zonder dat het veiligheidscertificaat vervalt.
 • Ademingsactief materiaal zorgt ervoor dat u zich ook in de zomer prettig voelt in de HAIX Black Eagle Safety 40 low black/black. De combinatie van materialen voorkomt opwarming in de schoen. Vocht en warmte kunnen naar buiten verdampen.
 • De isolerende werking van het zoolsysteem maakt van deze schoen een echte allrounder.

Bovenmateriaal

 • Het bovenmateriaal van textiel en microvezels is licht en luchtdoorlatend. Dat zorgt voor een aangenaam draagcomfort.
 • De snelsluiting zorgt voor een gemakkelijke en drukvrije aanpassing van de schoen aan uw voet.
 • De schoenen zijn leverbaar in de kleuren [Aufzählung Farben].
 • De teenkap aan de neus van de schoen maakt de schoen uiterst duurzaam.

Zool

 • De zool van de schoen heeft een diep profiel. Hierdoor wordt een goede grip op de ondergrond bewerkstelligd, ook op een natte, gladde of met olie besmeurde ondergrond. De rubberzool is zelfreinigend. Dankzij het speciale rubbermengsel is de zool slijtvast. Zo heeft u lang plezier van uw schoenen.

Jouw schoenen van alle kanten

}

De harde feiten

HAIX Black Eagle Safety 40.1 low/black-black

Artikel nr. 610010

Gecertificeerde Orthopedische Binnenzool
Antistatisch
GORE-TEX®
Metaalvrij
S3
Certificering volgens:
CE EN ISO 20345:2011 S3 HRO HI CI WR SRC
Kleur:
zwart
Hoogte in cm:
7,5 cm
Hoogte:
laag
Bovenmateriaal:
Microvezel/Textiel
Snijbescherming Niveau:
geen snijbescherming
Veiligheidsklasse:
S3
Slot:
Snelsluiting
Waterdicht:
waterdicht dankzij GORE-TEX®
Gewicht per schoen:
621g

Wat andere kopers zeggen

1 Klantenbeoordelingen

5/5

Zeer comfortabel

Zit heel goed wel rekening houden met dikte van kousen

Kurt

Alle Rezensionen

5/5

Zeer comfortabel

Zit heel goed wel rekening houden met dikte van kousen

Kurt

Beoordeling schrijven
Gebrekkige Voldoende Bevredigend Nou Zeer goed
veel te klein
te klein
geschikt
te groot
veel te groot

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Voor jou ook verkrijgbaar in andere varianten

Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook

We zijn
100 Percent
Made in Europe
Meer te weten Komen