Impregneermiddel

€ 10,90
0.2 Liter (€ 54,50 / 1 Liter)
* Prijs incl. BTW. excl. verzendkosten
HAIX Impregneermiddel
HAIX Impregneermiddel
900500
900500
HAIX
Drijfgasvrije, chemisch bestendige waterafstotende spray, beschermt leder en textiel tegen water, vuil, olie en vet. Hoe impregneer ik HAIX-schoenen op de juiste manier? Hoewel HAIX schoenen geïmpregneerd zijn, raden wij u aan uw schoenen regelmatig te impregneren om de algemene levensduur van uw schoenen te verlengen. Maak de schoenen eerst schoon met een borstel of verwijder hardnekkig vuil met een lichte, lauwe zeepoplossing voordat u ze opnieuw impregneert. Breng de spray royaal op het leer aan op een afstand van ca. 30 cm, zodat de schoen het impregneermiddel "opzuigt" en de verzorgingsstoffen in het leer kunnen dringen. Laat de spray ongeveer 15 minuten inwerken alvorens met de volgende behandeling te beginnen; dit kan tot 3 keer herhaald worden. Extra onderhoud voor glad leer kan daarna worden toegepast. Hoe vaak moet ik mijn schoenen impregneren? Als u uw schoenen regelmatig gebruikt, is het voldoende ze om de vier tot acht weken te behandelen. U moet ze ook opnieuw impregneren als de schoenen erg nat zijn geworden. Hoe lang moet ik wachten na de bevruchting? U moet uw schoenen na het impregneren ongeveer 24 uur laten rusten, zodat de verzorgingsstoffen kunnen inwerken. Wat zijn de voordelen van impregnatie? De impregnering werkt als een beschermende laag waardoor noch vocht noch vuil de schoen kan binnendringen. Bovendien verzorgt het HAIX-waterafstotend middel het leder van uw schoenen. Waarom moet ik schoenen met GORE-TEX impregneren? Het GORE-TEX membraan bevindt zich onder het bovenmateriaal en voorkomt dat vocht doordringt aan de binnenkant van de schoen. De waterafstotende spray maakt het bovendeel ook waterdicht en vuilafstotend.

Impregneermiddel

(1)

Optimale bescherming van uw laarzen en textiel tegen water, vuil, olie en vet!

OutOfStock
€ 10,90 *
0.2 Liter (€ 54,50 * / 1 Liter)

* Prijs incl. BTW. excl. verzendkosten

wordt niet langer aangeboden Helaas produceren we dit artikel niet meer
de opvolger product


Art.: 900500

Jouw voordelen op een rij

  • Voor textiel en leder
  • Met zorg stoffen
  • Beschermt tegen water, vuil, olie en vet

Productbeschrijving

Drijfgasvrije, chemisch bestendige waterafstotende spray, beschermt leder en textiel tegen water, vuil, olie en vet.

Hoe impregneer ik HAIX-schoenen op de juiste manier?
Hoewel HAIX schoenen geïmpregneerd zijn, raden wij u aan uw schoenen regelmatig te impregneren om de algemene levensduur van uw schoenen te verlengen. Maak de schoenen eerst schoon met een borstel of verwijder hardnekkig vuil met een lichte, lauwe zeepoplossing voordat u ze opnieuw impregneert. Breng de spray royaal op het leer aan op een afstand van ca. 30 cm, zodat de schoen het impregneermiddel "opzuigt" en de verzorgingsstoffen in het leer kunnen dringen. Laat de spray ongeveer 15 minuten inwerken alvorens met de volgende behandeling te beginnen; dit kan tot 3 keer herhaald worden. Extra onderhoud voor glad leer kan daarna worden toegepast.

Hoe vaak moet ik mijn schoenen impregneren?
Als u uw schoenen regelmatig gebruikt, is het voldoende ze om de vier tot acht weken te behandelen. U moet ze ook opnieuw impregneren als de schoenen erg nat zijn geworden.

Hoe lang moet ik wachten na de bevruchting?
U moet uw schoenen na het impregneren ongeveer 24 uur laten rusten, zodat de verzorgingsstoffen kunnen inwerken.

Wat zijn de voordelen van impregnatie?
De impregnering werkt als een beschermende laag waardoor noch vocht noch vuil de schoen kan binnendringen. Bovendien verzorgt het HAIX-waterafstotend middel het leder van uw schoenen.

Waarom moet ik schoenen met GORE-TEX impregneren?
Het GORE-TEX membraan bevindt zich onder het bovenmateriaal en voorkomt dat vocht doordringt aan de binnenkant van de schoen. De waterafstotende spray maakt het bovendeel ook waterdicht en vuilafstotend.

Wat andere kopers zeggen

1 Klantenbeoordelingen

5/5

zeer tevreden

geeft een afparelend effect op de schoen zodat die extra beschermd wordt tegen nat en vuil

deckx

Voor jou ook verkrijgbaar in andere varianten

5/5

zeer tevreden

geeft een afparelend effect op de schoen zodat die extra beschermd wordt tegen nat en vuil

deckx

Beoordeling schrijven
Gebrekkige Voldoende Bevredigend Nou Zeer goed

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook

VERSANDKOSTENFREI MIT DEM CODE: hxship241