schoenverzorgingsmiddel, 75ml bruin

€ 7,90
0.075 Liter (€ 10,53 / 0.1 Liter)
Prijs incl. BTW. excl. verzendkosten
HAIX schoenverzorgingsmiddel, 75ml bruin
HAIX schoenverzorgingsmiddel, 75ml bruin
900090
900090
HAIX
Bruine schoenpoets voor HAIX lederen schoenen. De bruine HAIX-schoenpoets is perfect voor bruine gladde lederen schoenen. Het kan zeer spaarzaam worden toegepast, wordt snel geabsorbeerd en garandeert zo een snel en perfect resultaat. GORE-TEX membranen zijn ook geen probleem, de schoenpoets is speciaal ontwikkeld voor de materiaalmix, zodat de schoen waterdicht en toch ademend blijft. Impregnering en verzorging Hoogwaardige lederen schoenen hebben een hoogwaardig verzorgingsproduct nodig om hun ademend vermogen en duurzaamheid voor lange tijd te behouden. Het verzorgende effect is slechts één van de voordelen van deze hoogwaardige schoenpoets. De geïntegreerde spons maakt de HAIX-schoenverzorging voor leer zeer eenvoudig aan te brengen. Het kan echter ook met een zachte doek worden aangebracht, met hoogwaardige penselen worden bewerkt en vervolgens tot een hoge glans worden gepolijst. Deze inspanning is de moeite waard om het leer af en toe perfect te verzorgen en te impregneren. Lichte krassen vormen geen obstakel voor dit verzorgingsproduct. De schoen schittert in het twinkelen van een oog in een nieuwe glans.

schoenverzorgingsmiddel, 75ml bruin

(0)

Speciale schoenpoets voor een perfecte verzorging van uw lederen schoenen

InStock
€ 7,90 *
0.075 Liter (€ 10,53 * / 0.1 Liter)

Prijs incl. BTW. excl. verzendkosten

€ 7,90

Prijs incl. BTW. excl. verzendkosten

Art.: 900090

Jouw voordelen op een rij

  • Impregneert en verzorgt
  • Geschikt voor bruin leer
  • Verwijdert kleine krasjes

Productbeschrijving

Bruine schoenpoets voor HAIX lederen schoenen.

De bruine HAIX-schoenpoets is perfect voor bruine gladde lederen schoenen. Het kan zeer spaarzaam worden toegepast, wordt snel geabsorbeerd en garandeert zo een snel en perfect resultaat. GORE-TEX membranen zijn ook geen probleem, de schoenpoets is speciaal ontwikkeld voor de materiaalmix, zodat de schoen waterdicht en toch ademend blijft.

Impregnering en verzorging

Hoogwaardige lederen schoenen hebben een hoogwaardig verzorgingsproduct nodig om hun ademend vermogen en duurzaamheid voor lange tijd te behouden. Het verzorgende effect is slechts één van de voordelen van deze hoogwaardige schoenpoets. De geïntegreerde spons maakt de HAIX-schoenverzorging voor leer zeer eenvoudig aan te brengen. Het kan echter ook met een zachte doek worden aangebracht, met hoogwaardige penselen worden bewerkt en vervolgens tot een hoge glans worden gepolijst. Deze inspanning is de moeite waard om het leer af en toe perfect te verzorgen en te impregneren. Lichte krassen vormen geen obstakel voor dit verzorgingsproduct. De schoen schittert in het twinkelen van een oog in een nieuwe glans.

Wat andere kopers zeggen

0 Klantenbeoordelingen

Voor jou ook verkrijgbaar in andere varianten

Beoordeling schrijven
Gebrekkige Voldoende Bevredigend Nou Zeer goed

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook

VERSANDKOSTENFREI MIT DEM CODE: hxship241