HAIX Schoenonderhoud voor suède 75ml

HAIX Schoenonderhoud voor suède 75ml

Speciale schoensmeer voor het perfecte onderhoud van je suède schoenen.


0 beoordelingen | onthouden
  • Impregneert en verzorgt
  • Verwijdert kleine krassen
  • Geschikt voor elke kleur
sofort lieferbar (1 - 2 Werktage )
€ 6,90 *
Inhoud: 0.075 Liter (€ 0,00 * / Liter)

Prijs incl. BTW. excl. verzendkosten


  • Art.: 900082
    900082
Schoenonderhoud voor suède HAIX schoenpoets is speciaal ontwikkeld voor het onderhoud van...meer
Productinformatie "HAIX Schoenonderhoud voor suède 75ml"

Schoenonderhoud voor suède

HAIX schoenpoets is speciaal ontwikkeld voor het onderhoud van alle functionele suède schoenen. Het kan zeer spaarzaam worden aangebracht, trekt snel in en garandeert daarom een snel en perfect resultaat. Ook GORE-TEX membranen vormen voor deze schoenpoets geen probleem; de schoenpoets werd speciaal ontwikkeld voor de beproefde materiaalcombinaties die functionele schoenen zo veilig en comfortabel maken.

Impregnering en verzorging

Met de geïntegreerde spons kan HAIX schoenpoets voor suède zeer dun worden aangebracht. Maar het is ook mogelijk om het met een vochtige doek aan te brengen, daarna in te werken met een stevige borstel en op te wrijven voor een glanzend resultaat. Het is echt de moeite waard om het leer af en toe grondig te verzorgen en te impregneren. Maar ook bij normaal gebruik laat deze schoenpoets zien dat de ademende en waterafstotende eigenschappen niet minder hoeven te worden door gebruikmaking van hoogwaardige verzorgingsmiddelen. Suède schoenen blijven waterafstotend en zelfs de Sun Protect-eigenschappen van de zwarte modellen ondervinden geen nadeel van HAIX Active Polish. Vooral bij schoenen die buiten worden ingezet biedt deze eigenschap een belangrijk voordeel. Hier worden dan ook in elk opzicht de beste resultaten behaald. Het suède wordt grondig gevoed en behoudt daardoor alle eigenschappen waar de beproefde functionele schoenen zich vanaf het begin mee onderscheiden.

Onderhoud optimaal afgestemd op het bovenmateriaal

Door onjuiste verzorging van de schoenen verandert suède geleidelijk in glad leer. Met HAIX schoenpoets kan dit voor alle suède worden voorkomen. Met Active Polish voor suède blijft het materiaaloppervlak van de functionele schoenen opgeruwd. Daardoor verdwijnen bovendien kleine krassen waardoor het hoogwaardige uiterlijk behouden blijft. Daarmee zorgt de verzorging ervoor dat de schoenen bijzonder lang mee gaan. En omdat ook net gepoetste schoenen vaak in de rugzak belanden, hebben we Active Polish een aangename geur meegegeven. Zo gaat de rest van de uitrusting niet naar schoenpoets ruiken.

Beoordelingen lezen, schrijven en discussiëren...meer
Beoordeling schrijven
Gebrekkige Voldoende Bevredigend Nou Zeer goed

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

beoordelingen (0)

Beoordeling schrijven
Gebrekkige Voldoende Bevredigend Nou Zeer goed

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Toon alle beoordelingen