Protector Light 2.0

€ 214,90
Prijs incl. BTW. excl. verzendkosten
604110
604110
HAIX
Of u in de modder, regen of sneeuw werkt: bij uw taken in bossen heeft u een schoen nodig waar u in alle weersomstandigheden op kunt vertrouwen, zoals de waterdichte Protector Light 2.0 van HAIX. Deze veiligheidsschoenen met snijbescherming zijn robuust en comfortabel. Veiligheid, klimaat- en draagcomfort worden uitstekend gecombineerd, het hele jaar door. Beschermende eigenschappen De schoen voldoet aan alle eisen van een S3 veiligheidsschoen en draagt wezenlijk bij aan een betere werkveiligheid. De veiligheidslaarzen zijn bekroond met het gebruikswaardekeurmerk KWF-Level Standard. Dit certificaat wordt uitgegeven door het Duitse Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik (KWF - Raad voor bosbouw en bosbouwtechniek) voor bedrijfshulpmiddelen die voldoen aan belangrijke normen voor arbeidsveiligheid. De werkschoenen voldoen aan de snijbeschermingsnormen [Klasse-Schnittschutz]. De neuskap van uw veiligheidsschoen is niet van staal maar van met glasvezel versterkte kunststof gemaakt. Hierdoor is de werkschoen aanzienlijk lichter, maar nog steeds veilig. Een doortrapbestendige, flexibele en metaalvrije inlegzool voorkomt dat scherpe voorwerpen als spijkers de schoen binnendringen. Functies De inlegzool gaat onaangename geuren tegen doordat vocht onmiddellijk wordt opgenomen. De inlegzool kan worden gewassen. Met drie verschillende inlegzolen kunt u de schoenen nauwkeurig aan uw voet aanpassen. Standaard wordt het artikel verzonden met de rode inlegzool (medium). Andere Vario Fit inlegzolen kunt u hier afzonderlijk bestellen. De schoenen zijn aan de binnenzijde afgewerkt met een hoogwaardige lederen voering. Dit leer is aangenaam zacht zodat u de schoenen de hele dag kunt dragen. In deze veiligheidsschoenen kunnen speciale inlegzolen worden gebruikt. Door de lichaamswarmte past de hielkuip zich aan de natuurlijke vorm van uw hiel aan. Ademingsactief materiaal zorgt ervoor dat u zich ook in de zomer prettig voelt in de Protector Light 2.0. De combinatie van materialen voorkomt opwarming in de schoen. Vocht en warmte kunnen naar buiten verdampen. De isolerende werking van het zoolsysteem maakt van deze schoen een echte allrounder. Bovenmateriaal Bovenmateriaal van hoogwaardig nubuckleer. De teenkap aan de neus van de schoen maakt de schoen uiterst duurzaam. Zool De schoen biedt aan de voorzijde veel plaats voor de tenen en de bal van de voet. De hielzone is smaller geconstrueerd. Dit geeft stabiliteit en ondersteunt een correcte stand van de voet. Een kunststof gewricht maakt de zool uiterst duurzaam en minimaliseert drukpunten wanneer u bijvoorbeeld over scherpe stenen loopt. Tegelijkertijd worden uw stappen opgevangen door een dempingswig. Dat ontziet uw gewrichten en pezen tijdens een veeleisende taak. De zool van de HAIX veiligheidsschoen is bestand tegen olie, benzine en warmte. Bovendien laat de zool geen donkere strepen achter op een lichte vloer.

Protector Light 2.0

(0)

Comfortabele laarzen met snijbescherming voor lange werkdagen buiten

InStock
€ 214,90 *
Schnittschutzklasse 1

Prijs incl. BTW. excl. verzendkosten

Wähle deine Größe

Unsure? Calculate your size
€ 214,90

Prijs incl. BTW. excl. verzendkosten

Art.: 604110

Jouw voordelen op een rij

 • Uitstekende kou- en warmte-isolatie van de zolen
 • Aanbevolen door het Duitse Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik (KWF - Raad voor bosbouw en bosbouwtechniek)
 • Optimale voetafwikkeling en vorming
 • Een perfecte combinatie van veiligheid en comfort
 • Hoogwaardig Europees nubuckleer

Productbeschrijving

Of u in de modder, regen of sneeuw werkt: bij uw taken in bossen heeft u een schoen nodig waar u in alle weersomstandigheden op kunt vertrouwen, zoals de waterdichte Protector Light 2.0 van HAIX. Deze veiligheidsschoenen met snijbescherming zijn robuust en comfortabel. Veiligheid, klimaat- en draagcomfort worden uitstekend gecombineerd, het hele jaar door.

Beschermende eigenschappen

 • De schoen voldoet aan alle eisen van een S3 veiligheidsschoen en draagt wezenlijk bij aan een betere werkveiligheid.
 • De veiligheidslaarzen zijn bekroond met het gebruikswaardekeurmerk KWF-Level Standard. Dit certificaat wordt uitgegeven door het Duitse Kuratorium für Waldarbeit und Forsttechnik (KWF - Raad voor bosbouw en bosbouwtechniek) voor bedrijfshulpmiddelen die voldoen aan belangrijke normen voor arbeidsveiligheid.
 • De werkschoenen voldoen aan de snijbeschermingsnormen [Klasse-Schnittschutz].
 • De neuskap van uw veiligheidsschoen is niet van staal maar van met glasvezel versterkte kunststof gemaakt. Hierdoor is de werkschoen aanzienlijk lichter, maar nog steeds veilig.
 • Een doortrapbestendige, flexibele en metaalvrije inlegzool voorkomt dat scherpe voorwerpen als spijkers de schoen binnendringen.

Functies

 • De inlegzool gaat onaangename geuren tegen doordat vocht onmiddellijk wordt opgenomen. De inlegzool kan worden gewassen.
 • Met drie verschillende inlegzolen kunt u de schoenen nauwkeurig aan uw voet aanpassen. Standaard wordt het artikel verzonden met de rode inlegzool (medium). Andere Vario Fit inlegzolen kunt u hier afzonderlijk bestellen.
 • De schoenen zijn aan de binnenzijde afgewerkt met een hoogwaardige lederen voering. Dit leer is aangenaam zacht zodat u de schoenen de hele dag kunt dragen.
 • In deze veiligheidsschoenen kunnen speciale inlegzolen worden gebruikt.
 • Door de lichaamswarmte past de hielkuip zich aan de natuurlijke vorm van uw hiel aan.
 • Ademingsactief materiaal zorgt ervoor dat u zich ook in de zomer prettig voelt in de Protector Light 2.0. De combinatie van materialen voorkomt opwarming in de schoen. Vocht en warmte kunnen naar buiten verdampen.
 • De isolerende werking van het zoolsysteem maakt van deze schoen een echte allrounder.

Bovenmateriaal

 • Bovenmateriaal van hoogwaardig nubuckleer.
 • De teenkap aan de neus van de schoen maakt de schoen uiterst duurzaam.

Zool

 • De schoen biedt aan de voorzijde veel plaats voor de tenen en de bal van de voet. De hielzone is smaller geconstrueerd. Dit geeft stabiliteit en ondersteunt een correcte stand van de voet. Een kunststof gewricht maakt de zool uiterst duurzaam en minimaliseert drukpunten wanneer u bijvoorbeeld over scherpe stenen loopt. Tegelijkertijd worden uw stappen opgevangen door een dempingswig. Dat ontziet uw gewrichten en pezen tijdens een veeleisende taak.
 • De zool van de HAIX veiligheidsschoen is bestand tegen olie, benzine en warmte. Bovendien laat de zool geen donkere strepen achter op een lichte vloer.

Jouw schoenen van alle kanten

}

De harde feiten

HAIX Protector Light 2.0

Artikel nr. 604110

Neus
Leren voering
In principe opnieuw uitvoerbaar
Lederversterking
Snijbeschermingsniveau 1
Certificering volgens:
CE 0193 EN ISO 20345:2011 S3 HRO HI CI WR SRC
Kleur:
bruin
Hoogte in cm:
17,0 cm
Bovenmateriaal:
Nubuckleder
Penetratieweerstand:
ja
Snijbescherming Niveau:
Niveau 1
Veiligheidsklasse:
S3
Slot:
Klassiek vetersysteem
Waterdicht:
waterafstotend
Gewicht per schoen:
977g
Leerdikte:
2,2 - 2,4
KWF-certificaat:
KWF-STANDARD

Wat andere kopers zeggen

0 Klantenbeoordelingen

Alle Rezensionen

Beoordeling schrijven
Gebrekkige Voldoende Bevredigend Nou Zeer goed
veel te klein
te klein
geschikt
te groot
veel te groot

De met een * gemarkeerde velden zijn verplichte velden.

Voor jou ook verkrijgbaar in andere varianten

Klanten die dit artikel hebben gekocht, kochten ook

We zijn
100 Percent
Made in Europe
Meer te weten Komen